3D nyomtatás

Környezetbarát és költséghatékony megoldást keresel terméked megvalósítására vagy jelenlegi gyártási technológiád kiváltására?Tapasztaltunkkal és gyártási hagyományainkkal megtaláljuk a legjobb alapanyagot és technológiát. Expressz tervezés és 3D nyomtatást is vállalunk.

Miért válaszd a 3D nyomtatást?
A termékek javarészénél fölöségesen drága és nem környezethatékony a forgácsolt műanyag vagy fém alkatrészek használata.
Mi néhány százalék veszteséggel állítjuk elő a terméket és ha a lehetőség engedi biopolimerek használatával.

Egy jól megválasztott technológiával akár 10x-es költségmegtakarítás érhető el!

Precizitás

Több éves 3D nyomtatásban szerzett tapasztalattal a hátunk mögött, kiváló eszközparkunk segítségével tudjuk teljesíteni a vevő által elvárt, akár ipari minőséget és pontosságot.

Gyorsaság

FDM, SLA és SLS ipari minőségű nyomtatás gyorsan, nagy méretben, költséghatékonyan. Kis szériás gyártás igény szerint akár napokon belül. A gyorsaságot nem csak a technológia hanem a több mint 60 nyomtatóból álló gépparkunk és fejlett termelésirányítási rendszerünk is garantálja.

Hatékonyság

Szakértői csapatunk és nyomtatóparkunk nagysága lehetővé teszi projektek lebonyolítását napokon belül. 
Tervezéstől a nyomtatásig.

A távolság ne legyen akadály! Termékeinket futárral eljuttatjuk hozzád. Nálunk a vevő kényelme az első! Hívj minket bátran!

3D nyomtatás alkalmazásai

Professzionális és egyedi
Költséghatékony és környezetbarát termékek, funkcionális prototípusok az ipartól a művészetekig. Maximális szabadság az alkotás és az anyagok területén.
Különleges alkalmazások
Olyan területeken is alkalmazzuk technikánkat amire nem is gondolsz, digitalizálástól a nyomtatásig. Akár PEEK alapanyagból
Minimális anyagveszteség
Miért kedvezőek az áraink? Az anyagveszteségünk 5% alatt alatti, ezért képesek vagyunk környezetbarát módon, kiváló áron termékeket előállítani. 3D nyomtatás igény szerint akár utólagos forgácsolással is.
Fogaskerék 3D nyomtatás
Költséghatékony fogaskerék tervezés és gyártás napokon belül, széles anyagválasztékkal és kitűnő árral. Akár PEEK, IGUS, NYLON, ABS, PETG, PLA alapanyagokból.
PEEK/ ABS/ PETG/TPU nyomtatás
Nem vagy biztos benne, hogy milyen anyagra van szükség a projekthez? Kérdezz bátran! Mérnöki tapasztalattal segítünk az anyagválasztás és alkalmazás területén.
Gépjármű alkatrészek
3D szkennelésen át a megvalósításig. Gyárival megegyező tulajdonságok. Kényelmesen, otthonról.
Biopolimerek
Természetes és környezetbarát anyagok nagy választékban, akár élelmiszeripari minősítéssel. Személyre szabott termékek: Alkatrészek, szobrok, figurák, vázák, feliratok.
Díjak
Környezetbarát, személyre szabott díjak. Csodálatos kivitel.
Szobrok készítése
Részletektől a teljes szobrokig. A miniatűröktől a életnagyságig. Költséghatékonyan, gyorsan.
Szobrok készítése
Egyedi szobrok készítése, vagy már meglévők reprodukálása mérettől függetlenül. Az eddigi legnagyobb szobrunk 4,6 méter magas volt.
Utómunkálatok elvégzése
Kérés esetén el tudjuk végezni a szobrok, tárgyak utómunkálatát is. Olyan lesz amilyennek lennie kell,
Utómunkálatok elvégzése
Ha bronz kell bronz lesz, ha kő akkor kő, ha arany akkor arany. Amit kínálunk nem csak környezetbarát de a végeredmény olyan lesz mint egy klasszikus módon készített szobor.
Egyedi díszletek és kellékek készítése
Filmhez, előadáshoz esetleg otthonra egyedi kiegészítők elkészítése, gyors határidővel, tervezéssel.
Hatékonyan a gyárthatatlant
Térj el a megszokottól, nincsenek korlátok a kreativitás területén.
SLS nyomtatás felsőfokon
Ipari minőségben. Kitűnő prototípusok és végtermék előállítása. PA12 (Nylon) alapanyagból, HP Jet Fusion technológiával.
Miniatűrök
Méretpontosság és láthatatlan rétegek. Tökéletes választás prototípusok, miniatűrök, ékszerek gyártása esetén.
SLA 3D nyomtatás
Akár 400 mm-es méret SLA nyomtatással. Különleges ipari resinekkel
Kisszériás gyártás
Gazdaságos és gyors gyártás 1.000 db-ig. Minél nagyobb a darabszám, annál kedvezőbb az ár.
Előző
Következő

Precizitás

Szkennelésünk megadja azt a  felületminőségű modellt ami szükséges a CAD munkákhoz. A pontosságunk akár 0.02 mm, ami alkalmas a megmunkálási tűrések és minőségügyi ellenőrzésre.

Még nincs meg a kívánt modell a gyártáshoz? Nézd meg milyen tervezési lehetőségeket találsz nálunk! Kattints ide!

FDM (fused deposition modeling) melynek lényege hogy műanyagszálat olvaszt meg és visz fel rétegekben. A technológia előnye a kedvező ára mellett a változatos anyaghasználat. Nem csak prototípusok gyártásra alkalmas, hanem funkcionális elemek alkalmazásán át a csúszó elemekig.

FDM Nyomtatás

SLS Nyomtatás

SLS (szelektív lézer szinterezés) melynek lényege hogy por réteget olvaszt meg egy lézer és így épül fel a modell. 

A technológia porózus felület ad és magas szilárdságot és tervezői szabadságot ad. A terméken nincsnek támaszték nyomok mert maga az alapanyag a támaszték. Ezen tulajdonsága miatt kivételesen bonyolult alkatrészek készíthetők. Hátránya, hogy drága eljárás. 

Az SLA nyomtatás esetén a fotopolimer resint alkalmazunk, ez az anyag UV-ra reagál és ennek a segítségével szilárdul meg. A nyomtatás után a termék átesik egy tisztításon, támasztékok eltávolításán és egy UV szilárdításon.

Nagy pontosság és kitűnő felületminőség jellemzi.  Alklamazható funkcionlális alkatrészeknek, dísztárgyak és ékszerek készítésére.

SLA Nyomtatás

Egyéb információk

A nyomtatás megkezdett órában, a munkaidő 10 perces egységekben kerül felszámításra. Személyes adataidat, az átküldött fájlokat és projektjével kapcsolatos minden információt bizalmasan kezelünk, többet erről itt olvashat: Adatvédelem

További információk: A küldött modell nyomtathatóságáról tájékoztatunk amennyiben felmerül bármi probléma. Ha szükséges a modellt optimalizálni kell 3D nyomtatása vagy javítani, erről jelzünk a vevő felé. A tervezés és/vagy javítás ára 6000 Ft / óra

A nyomtatni kívánt termékéről minél több információt osztasz meg velünk, annál egyszerűbben tudunk segíteni szilárdsági méretezésben, anyagválasztás és dizájnban.

Amennyiben a modell teherbírása, megfelelőségével kapcsolatosan kétségeid vannak kérd a végeselemes módszerünket (VEM), amivel meg tudjuk határozni egy 3D nyomtatott elem terhelhetőségét és tudnunk tanácsot adni a tervezésben. Végeselemes elemzés ára: 7900 Ft / óra

Az áraink nettó árak.

Nem biztos benne, hogy a 3D nyomtatás ki tudja-e váltani az eddig használt alkatrészt, technológiát? Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk megállapítani!

Kérj tőlünk ajánlatot még ma

3D nyomtatás akár 1000 alkatrészig? Rövid időn belül? Lehetséges!

Hatalmas összegeket fizetsz egy-egy meghibásodott alkatrészért?

Akár 10x gyorsabb gyártás a hagyományos műanyag fröccsöntésnél!

Legyen szó bármilyen alkatrész, tárgy nyomtatásáról, fordulj hozzánk bizalommal!

TEL: +36 30 791 09 76