3D nyomtatás

Környezetbarát és költséghatékony megoldást keresel terméked megvalósítására vagy jelenlegi gyártási technológiád kiváltására? Tapasztaltunkkal és gyártási hagyományainkkal megtaláljuk a legjobb alapanyagot és technológiát. Expressz 3D nyomtatás és teljes projektmanagement egy helyen.

Ismerd meg cégünket és projektjeinket. A mérnöki tudományoktól a művészeten át alkotunk. Alkotásainkkal lehet már találkoztál is az ország több pontján esetleg filmekben.
Megvalósítjuk teljes körűen azt amiről akár azt hitted nem is lehetséges. Kérlek tekintsd meg lentebb munkáinkat.

A projektek esetén kérj tőlünk konzultációs időpontot. 

Precizitás

Több éves 3D nyomtatásban szerzett tapasztalattal a hátunk mögött, kiváló eszközparkunk segítségével tudjuk teljesíteni a vevő által elvárt, akár ipari minőséget és pontosságot.

Gyorsaság

FDM, SLA és SLS ipari minőségű nyomtatás gyorsan, nagy méretben, költséghatékonyan. Kis szériás gyártás igény szerint akár napokon belül. A gyorsaságot nem csak a technológia hanem a több mint 60 nyomtatóból álló gépparkunk és fejlett termelésirányítási rendszerünk is garantálja.

Nagy projektek

Szakértői csapatunk és nyomtatóparkunk nagysága lehetővé teszi projektek lebonyolítását napokon belül. 
Tervezéstől a nyomtatásig.

A távolság ne legyen akadály! Termékeinket futárral eljuttatjuk hozzád. Nálunk a vevő kényelme az első! Hívj minket bátran!

3D nyomtatás alkalmazásai

Professzionális és egyedi
Költséghatékony és környezetbarát termékek, funkcionális prototípusok az ipartól a művészetekig. Maximális szabadság az alkotás és az anyagok területén.
PEEK/ ABS/ PETG/TPU nyomtatás
Nem vagy biztos benne, hogy milyen anyagra van szükség a projekthez? Kérdezz bátran! Mérnöki tapasztalattal segítünk az anyagválasztás és alkalmazás területén. Járműipari alkatrészek.
Fogaskerék 3D nyomtatás
Költséghatékony fogaskerék tervezés és gyártás napokon belül, széles anyagválasztékkal és kitűnő árral. Akár PEEK, IGUS, NYLON, ABS, PETG, PLA alapanyagokból.
Biopolimerek
Természetes és környezetbarát anyagok nagy választékban, akár élelmiszeripari minősítéssel. Személyre szabott termékek: Alkatrészek, szobrok, figurák, vázák, feliratok.
Kültéri szobrok készítése
Részletes, és meg nem mondható, hogy nem bronz. Az időjárás viszontagságait is leküzdi. II. János Pál Pápa
Különleges megjelenés
Kültéri megerősített kivitel. Személyre szabott egyedi megjelenés. Veszprémi kiállítás.
Szobrok készítése
Egyedi szobrok készítése, vagy már meglévők reprodukálása. Akár élő személyről, valós méretben is. Az eddigi legnagyobb szobrunk 4,6 méter magas volt. Veszprémi kiállítás.
Beltéri szobrok
Költséghatékony installációk akár telepítéssel. Teljes projekt management. Műcsarnok kiállítás.
Utómunkálatok tökéletesen
Ha bronz kell bronz lesz, ha kő akkor kő, ha arany akkor arany. Amit kínálunk nem csak környezetbarát de a végeredmény olyan lesz mint egy klasszikus módon készített szobor. Műcsarnok kiállítás.
Egyedi díszletek és kellékek készítése
Filmhez, előadáshoz esetleg otthonra egyedi kiegészítők elkészítése, gyors határidővel, tervezéssel.
Díjak
Környezetbarát, személyre szabott díjak. Csodálatos kivitel.
Miniatűrök
Méretpontosság és láthatatlan rétegek. Tökéletes választás prototípusok, miniatűrök, ékszerek gyártása esetén.
Különleges alkalmazások
Olyan területeken is alkalmazzuk technikánkat amire nem is gondolsz, digitalizálástól a nyomtatásig. Akár PEEK alapanyagból
SLS nyomtatás felsőfokon
Ipari minőségben. Kitűnő prototípusok és végtermék előállítása. PA12 (Nylon) alapanyagból, HP Jet Fusion technológiával.
SLA 3D nyomtatás
Akár 400 mm-es méret SLA nyomtatással. Különleges ipari resinekkel
Kisszériás gyártás
Gazdaságos és gyors gyártás 1.000 db-ig. Minél nagyobb a darabszám, annál kedvezőbb az ár.
Előző
Következő

Precizitás

Még nincs meg a kívánt modell a gyártáshoz? Nézd meg milyen tervezési lehetőségeket találsz nálunk! Kattints ide!

FDM (fused deposition modeling) melynek lényege hogy műanyagszálat olvaszt meg és visz fel rétegekben. A technológia előnye a kedvező ára mellett a változatos anyaghasználat. Nem csak prototípusok gyártásra alkalmas, hanem funkcionális elemek alkalmazásán át a csúszó elemekig.

FDM Nyomtatás

Az SLA nyomtatás esetén a fotopolimer resint alkalmazunk, ez az anyag UV-ra reagál és ennek a segítségével szilárdul meg. A nyomtatás után a termék átesik egy tisztításon, támasztékok eltávolításán és egy UV szilárdításon.

Nagy pontosság és kitűnő felületminőség jellemzi.  Alklamazható funkcionlális alkatrészeknek, dísztárgyak és ékszerek készítésére.

SLA Nyomtatás

Egyéb információk

A nyomtatás megkezdett órában, a munkaidő 10 perces egységekben kerül felszámításra. Személyes adataidat, az átküldött fájlokat és projektjével kapcsolatos minden információt bizalmasan kezelünk, többet erről itt olvashat: Adatvédelem

További információk: A küldött modell nyomtathatóságáról tájékoztatunk amennyiben felmerül bármi probléma. Ha szükséges a modellt optimalizálni kell 3D nyomtatása vagy javítani, erről jelzünk a vevő felé. A tervezés és/vagy javítás ára 6000 Ft / óra

A nyomtatni kívánt termékéről minél több információt osztasz meg velünk, annál egyszerűbben tudunk segíteni szilárdsági méretezésben, anyagválasztás és dizájnban. Amennyiben a modell teherbírása, megfelelőségével kapcsolatosan kétségeid vannak kérd a végeselemes módszerünket (VEM), amivel meg tudjuk határozni egy 3D nyomtatott elem terhelhetőségét és tudnunk tanácsot adni a tervezésben. Végeselemes elemzés ára: 7900 Ft / óra

Nem biztos benne, hogy a 3D nyomtatás ki tudja-e váltani az eddig használt alkatrészt, technológiát? Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk megállapítani!
Az áraink nettó árak.

Kérj tőlünk ajánlatot még ma

3D printed statue

3D nyomtatás akár 1000 alkatrészig? Rövid időn belül? Lehetséges! Hatalmas összegeket fizetsz egy-egy meghibásodott alkatrészért?

Akár 10x gyorsabb gyártás a hagyományos műanyag fröccsöntésnél!Legyen szó bármilyen alkatrész, tárgy nyomtatásáról, fordulj hozzánk bizalommal!

TEL: +36 30 791 09 76